Espressor automat Delonghi Magnifica ESAM3000B

Delonghi Magnifica ESAM3000B este un espressor automat de putere 1450 w ce poate prepara bauturi cum ar fi capuccino sau cafea espresso. In opinia mea pare un produs bun, iar parerile citite pe unele forumuri m-au facut sa achizitionez acest produs ce are un pret mediu. Este simplu de utilizat si intretinut comparativ cu espressoarele manuale, are o presiune de lucru de 15 bari si un rezervor de apa cu capacitatea de 1,8 litri.

Are in dotare o rasnita moderna cu 13 functii, foarte silentioasa si poate functiona cu cafea macinata sau boabe. Cu ajutorul butoanelor amplasate pe panoul frontal se poate selecta temperatura, gradul de macinare sau cantitatea de cafea ce urmeaza a fi macinata. Sistemul automat de incalzire asigura o apa la temperatura ideala chiar si atunci cand preparam mai mult de 2 cesti, iar plita incalzita va mentine la cald aceste bauturi pana le vom lua pentru a fi servite.

Delonghi-Magnifica-ESAM3000B-300x300

La exterior avem un aparat modern, de culoare neagra, cu greutatea de 10 kg si dimensiunile de 285 x 375 x 360 mm ce arata bine in orice bucatarie. Ca si functii speciale, Delonghi Magnifica ESAM3000B dispune de oprire automata dupa o anumita perioada de timp, indicator nivel apa, functie economisire energie si stand-by. Dispensorul de cafea este reglabil pe inaltime, asa ca poti folosi cescute de cafea sau cani normale pentru prepararea bauturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *