Decoratiuni Paste pentru casa ta

Va prezint in cele ce urmeaza cateva decoratiuni cu care iti poti infrumuseta casa cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Decoratiunile sunt ieftine, se pot cumpara de la magazinele online si beneficiaza de transport gratuit.

Set 3 figurine pentru ghiveci Boris – speciale pentru decorarea ghivecelor cu flori sau a aranjamentelor cu flori. Au dimensiunile de 25 x 3 cm.
Vas cu capac pentru oua Gaina alb – vas special din ceramica rezistenta special pentru prezentare oalelor sau pentru decorarea mesei. Dimensiunile acestui vas sunt 16 x 12 x 10 cm, este vandut de Unideco Design.
Vas aperitive Krockum crem – vas special pentru servirea aperitevelor. Este alcatuit din ceramica fina si poate fi cumparat online de la magazinul Emag.
Suport sare si piper Ou – suport informa de ou pentru pastrarea si depozitarea condimentelor cum ar fi sarea si piperul. Design moder si ergonomic, se incadreaza perfect pe orice masa.
Figurina Pui Randi dansator galben – figurina comica in forma de pui dansator. Are un corp mobil se se misca la orice atingere si are dimensiunile 18 x 6 x 6 cm.
Farfurie cu capac Gaina galben – farfurie cu capac rezistent speciala pentru decorarea mesei sau pentru servirea diferitelor tipuri de mancare. Pret nou: 41 lei.
Suport servetele April roz – suport special pentru servetele, model ce se incadreaza perfect in decorul mesei pentru sarbatoare. Este alcatuit din ceramica si are dimensiunile dimensiuni 9 x 6 x 6 cm.
Cos metalic pentru oua cu inchidere – asa cum si numele ii spune se poate folosi pentru a depozita oua proaspat vopsite. Este alcatuit din metal, are un design modern si poate fi folosit in depozitarea cu succes a painii sau a prajiturilor. Dimensiuni 19 x 27 x 15 cm.

res_209475e6e3ee8e5c36-150x150

Vas cu capac pentru oua Gaina alb

Specificatii complete si poze cu aceste produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *