Aer Conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB

Daikin FTXV25AB-RXV25AB dispune de un compresor cu invertor modern si are incluse cele mai noi functii precum: purificarea, racirea, ventilatia, incalzirea ori dezumidificarea. Capacitatea de racire oferita atinge valoarea de 9000 BTU si cea de incalzire 9555 BTU. Designul este unul construit atent atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exterioara. Pretul este unul bun (vezi aici pretul actualizat) avand in vedere ca cei de la Daikin au peste 90 de ani experienta in produsele destinate racirii si incalzirii locuintelor.

Unitatile beneficiaza de motoare silentioase si economice. Volumul de zgomot va ajunge in exterior la valoarea de 51 dB iar pentru interior pleaca de la valoarea de 28 db si depinde de treapta de viteza folosita in procesul de racire. Telecomanda inclusa ajuta la pornirea/oprirea/programarea aparatului in functie de necesitati. Un display LCD va afisa informatiile importante cum ar fi treapta de viteza si temperatura setata. Ca si programe speciale trebuie sa amintim programul turbo ce va raci sau incalzi in cel mai scurt timp camera urmand ca dupa atingerea valorii stabilite sa revina la functionarea normala economisand astfel energie electrica.

Asa cum am spus si mai sus, modelul Daikin are o capacitate de racire de 9000 BTU si poate face fata cu brio unui apartament mediu. Daca esti in cautarea unui aparat avand o capacitate de racire sau incalzire dubla fata de modelul prezentat poti citi si caracteristicile modelului Electrolux EPI18LEIW, aparat de aer conditionat ce face fata cu succes unui apartament cu suprafata mai mare de 70 mp.

Aer-Conditionat-Daikin-FTXV25AB-RXV25AB

Aer Conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB

One thought on “Aer Conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *