Daikin FTXB35C-RXB35C

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat ce are dotari bune si vine la un pret potrivit. Este lansat recent pe piata si are o putere de racire de 12.000 BTU. Si pe partea de incalzire sta foarte bine pentru ca are cam aceeasi valoare si functioneaza in clasa de eficienta energetica A+ pentru ambele functii. Pachetul vine cu o telecomanda de unde se pot seta principalele functii ale aparatului, este usor de folosit si are butoane mari cu care ne obisnuim repede.

Daikin-FTXB35C-RXB35C-300x300  Unitatea interioara are dimensiunile de 283 x 770 x 216 mm, iar la exterior vorbim de 550 x 658 x 275 mm. Partea buna la cea interioara este data de nivelul scazut de zgomot ce pleaca de la 23 db in prima treapta de racire si poate ajunge pana la maxim 41 db atunci cand dorim putere mai mare. Designul este unul modern si plat si arata bine in orice camera. Culoarea alba si materialele rezistente completeaza caracteristicile pentru unitatea de racire din interior. Displayul LCD este amplsat la vedere si ofera informatii despre temperatura setata si cea din mediul ambient.

Daikin FTXB35C-RXB35C are functie de ventilare, racire, incalzire, dezumidificare, purificare a aerului si cateva caracteristici speciale cum ar fi: auto-restart, mod de noapte si program cu ajustare automata. Este o alegere buna daca esti in cautarea unui aer conditionat ieftin cu filtru fotocatalitic ce vine de la un brand cu experienta in domeniu. Are o perioada de garantie de 36 luni si se asigura transport gratuit la livrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *