Daikin FTX35KV-RX35K – AC Wi-Fi ready cu filtru fotocatalitic

Daikin FTX35KV-RX35K e recomandat petnru racirea suprafetelor mari. Poate face fata cu succes in apartamentele spatioase sau chiar in sediul unor firme. Un alt aspect important este asigurat si de nivelul de zgomot redus datorita inverterului performant. Astfel, valoarea de 30 db va asigura o functionare fara prea mult zgomot.

Aparatul de aer conditionat Daikin  are filtre pentru a opri evacuarea alergenilor, bacteriilor sau prafului in aerul ce urmeaza a fi respirat. De asemenea, la evacuare intra in actiune si filtru ce ofera un deodorizant placut. Are o capacitate de racire de 12.000 btu si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++.Daikin-FTX35KV-RX35K-300x300  Unitatea exterioara din cadrul modelului are in componenta un compresor swing si este recunoscut pentru nivelul de zgomot scazut la functionare. Lucrul asta este util cand alegem instalarea intr-o anexa sau chiar pe balcon. CA si dimensiuni e vorba de 550 x 658 x 275 mm. Unitatea interioara este finisata cu ajutorul culorii alb, are un mini-display pentru a afisa temperatura si functia selectata si se remarca prin dimensiunile de 285 x 770 x 223 mm.

Daikin FTX35KV-RX35K ofera functii pentru racire, incalzire, dezumidificare, purificare. Sistemul automat pentru diagnoza va instiinta utilizatorul la aparitia unui defect sau atunci cand exista pierderi de agent de racire.

One thought on “Daikin FTX35KV-RX35K – AC Wi-Fi ready cu filtru fotocatalitic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *