Daewoo RN-T425NPW – combina frigo cu sistem Multi Air Flow

Cei de la Daewoo au scos pe piata o combina frigorifica eleganta si care dispune de un volum considerabil pentru pastrarea la rece ori congelare. E vorba de RN-T425NPW – model finisat pe alb si incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Exista si posibilitatea finisarii pe negru pentru usile de acces, in acest caz trebuie sa optati pentru modelul Daewoo RN-T425NPB.

Combina frigorifica dispune de sistem de racire tip no frost pentru cele doua zone si are un volum total de 332 litri. Constructia este una clasica, zona de racit fiind situata in partea superioara. Este un aparat economic (consuma circa 310 kWh/an) si silentios (43 db la functionare).

Frigiderul are trei rafturi din sticla securizata, patru suporturi pe usa, compartiment pentru branzeturi si unul special pentru fructe si legume. Este cunoscut faptul ca aceste compartimente asigura o pastrare mai indelungata pentru produsele respective. Volumul total de aici este de 224 litri si puteti observa si din poza atasata ca suficient spatiu pentru racirea multor produse. Alaturi de sistemul no frost intalnim si tehnologia Multi Air Flow ce asigura o circulatie corespunzatoare a curentilor de aer in fiecare colt din interior. Sistemul pentru avertizare emite un sunet atunci cand usa este uitata deschisa mai mult de cateva zeci de secunde.

Congelatorul ocupa partea inferioara si se remarca prin compartimentarea cu ajutorul celor trei rafturi cu deschidere completa. Volumul de aici atinge valoarea de 90 litri, capacitatea de congelare fiind de 7,5 kg/24 ore.

Daewoo RN-T425NPW uimeste la capitolul design si asta datorita sticlei folosita la finisajul usilor. Nu va recomand sa incorporati un astfel de model pentru ca arata foarte bine intr-o bucatarie moderna. Usile sunt reversibile, dimensiunile aparatului fiind de 189.8 x 59.5 x 65.1 cm.

Combina-frigorifica-Daewoo-RN-T425NPW-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *