Daewoo RN-308RDQW – combina frigo cu sistem Multi Airflow

Daewoo RN-308RDQW  e o combina frigorifica ideala pentru cei ce doresc un aparat modern dotat cu tehnologii moderne si care sa ofere spatiu suficient atat pentru zona frigiderului cat si pentru zona congelatorului.Aparatul arata destul de bine la exterior si pentru a va face o idee despre compartimentarea de la interior am adaugat mai jos o poza.

Mi se pare un pret bun pentru acest electrocasnic avand in vedere volumul total disponibil si anul aparitiei. Achizitia pana la 31.12.2016 ofera o garantie de 5 ani (normal se acorda 2 ani) si un cadou interesant. Vezi aici mai multe detalii.Combina-frigorifica-Daewoo-RN-308RDQW-300x300

Frigiderul dispune de o pozitie clasica si beneficiaza de un volum de 221 litri. Aici gasim trei rafturi din sticla securizata usor de detasat, compartiment special pentru fructe si legume si patru suporturi pe usa pentru a raci diverse recipiente. Sistemul de racire din aceasta zona este de tipul NO Frost, asa ca nu trebuie sa ne mai facem griji pentru aparitia ghetei sau pentru dezghetarea migaloasa.

Congelatorul din cadrul modelului Daewoo RN-308RDQW  dispune de 3 compartimente transparente si complet detasabile. Volumul disponibil aici este de 84 litri.

Daewoo RN-308RDQW arata destul de bine la exterior si cred ca se poate incadra cu usurinta in orice tip de bucatarie. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 187 x 59.5 x 65 cm. Dispune de usi reversibile, finisaj pe alb si manere orizontale integrate. Iluminarea interioara ofera o buna vizibilitate la deschiderea usii, iar sistemul pentru avertizare la usa lasata deschisa emite un sonor timp de cateva zeci de secunde. Pe timp calduros puteti folosi si dispenserul de apa pentru a va potoli setea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *