Daewoo RN-308NW – combina frigorifica cu Sistem Multi Airflow

Daewoo RN-308NW  este o combina frigorifica cu volumul total de 305 litri, inaltime 187 cm si finisaj pe alb. La capitolul design exterior sta foarte bine si aici observam un aparat bine pus la punct si potrivit pentru orice bucatarie. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 187 x 59.5 x 65 cm, posibilitate modificare pozitie deschidere usa si manere orizontale integrate.

Incadrarea in clasa A+ de eficienta energetica are ca prim avantaj un consum redus de energie si o eficienta maxima comparativ cu modelele ceva mai vechi. Nivelul scazut de zgomot la functionare este un alt punct forte pentru Daewoo RN-308NW  si acest aspect se datoreaza inverterului modern si ventilatorului silentios. Nu mai este un secret pentru nimeni sistemul de racire fara gheata ce ofera o temperatura constanta in fiecare colt interior.

Frigiderul beneficiaza de o pozitie clasica si are o capacitate de 221 litri.Dispune de trei rafturi din sticla, patru suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume. Vizibilitatea este asigurata de un sistem de iluminare economic si eficient pe baza de leduri albe.

Congelatorul ofera spatiu suficient pentru a depozita alimente in limita a 84 litri. cele trei compartimente sunt detasabile complet si transparente pentru o buna vizibilitate la interior.  Daewoo RN-308NW  e o combina frigorifica aparuta pe la finele anului 2016 ce se remarca printr-un design elegant si o buna compartimentare la interior.

One thought on “Daewoo RN-308NW – combina frigorifica cu Sistem Multi Airflow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *