Daewoo DWC-LD143KC – masina de spalat de culoare neagra cu uscator

O masina de spalat moderna dotata cu uscator ne poate scoate din impas atunci cand nu dispunem de balcon sau spatiu suficient pe acesta pentru a usca hainele dupa operatiunea de spalare. Referitor la pret nu exista o diferenta mare fata de una cu aceleasi caracteristici dar care nu are in dotare un uscator economic. Aceste modele sunt bune si pe timp de iarna, atunci cand temperatura scazuta de afara ingreuneaza uscarea in timp scurt a hainelor. Cu totii stim ca uscarea pe calorifer nu este benefica pentru sanatatea noastra datorita aburilor rezultati in urma caldurii, asa ca va recomand Daewoo DWC-LD143KC daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe cu uscator ce vine de la un brand bun si care are un pret corect.

Capacitatea de incarcare pentru spalare este undeva pe la 10 kg, iar pentru uscare se recomanda cam 7 kg. Are clasa de eficienta energetica A, un motor economic de tip direct drive si tehnologia Air Bubble Wash – dotare care va produce bule de aer pentru rezultate bune la o temperatura scazuta si chiar in apa rece. Se incarca frontal, are un panou de comanda amplasat central si usor de folosit alaturi de un display pe care sunt afisate informatii despre ciclul de spalare (temperatura, programul selectat, viteza de centrifugare si timpul ramas de spalare).

Masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-Daewoo-DWC-LD143KC-300x300

Grila de programe ne pune la dispozitie cam tot ce avem nevoie pentru: haine de bumbac, mixte, cele ce necesita spalare manuala, spalare rapida, program extra-clatire, dar si un program special pentru a curata cuva. La exterior vedem un aparat de culoare neagra ce are dimensiunile de 85 x 60 x 67.3 cm si cu un diametru al hubloului de 31 cm. Singurul minus aici ar fi dat de culoarea de finisaj, dar va asigur ca aparatul arata bine si am vazut ca se cauta aceasta culoare chiar si in cazul combinelor frigorifice. Functiile speciale si cele de siguranta ne aduc in prim plan posibilitatea de pornire intarziata si un sistem de protectie impotriva celor mici. Aparatul are un pret bun, dar si o reducere de 10% fata de pretul initial. Pretul actualizat poate fi verificat dand click pe butonul “Comanda online”. Poate fi achizitionat si in rata incepand de la 79 lei pe luna, are garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere si transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *