Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1221

Daewoo DWD-NQ1221 se lauda cu tehnologiile avansate si cu un designul modern si programe de spalare eficiente. Are o capacitate de incaracare de 7 kg si o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm. Afisajul este de tip LEd si expune informatii despre timpul ramas de spalare, viteza de stoarcere sau temperatura setata. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ datorita consumului redus de energie electrica si apa.

Grila de programe contine 14 setari ce pot fi folosite in functie de necesitati. Hainele din bumbac, cele sintetice, lana sau cele tip sport pot fi spalate cu o singura apasare de buton. Programul rapid este si el prezent aici si are o durata de 15 minute.

Masina-de-spalat-rufe-Daewoo-DWD-NQ1221

Avand un pret de sub 1500 lei, modelul de fata poate deveni o solutie pentru inlocuirea modelului vechi cu unul mediu din punct de vedere al dotarilor. Capacitatea de incarcare este una buna, la fel si viteza de stoarcere. Ca si alternativa poti incerca si modelul Daewoo DWC-LD1432.

Tehnologia Air Bubble ar mai merita putina atentie aici pentru ca permite spalarea rufelor chiar si cu apa rece. Petele incep sa se curete chiar inainte ca apa sa ajunga la temperatura dorita, iar apoi sunt indepartate cele mai persistente. Sistemul de siguranta impotriva copiilor permite blocarea tastelor pentru a nu modifica setarile. Aparatul alb are dimensiunile (IxLxA cm):84 x 59.5 x 45.5 si 30 cm diametru pentru hublou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *