Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MI1011

Daewoo DWD-MI1011 e o masina de spalat rufe ieftina si eu am gasit-o in oferta celor de la emag la un pret redus. Este un aparat recomandat pentru familiile ce spala constant o cantitate medie de haine, dar care doresc economii importante pe plac energetic. Se poate incarca cu pana la 6 kg rufe uscate care vor fi stoarse apoi la 1000 rpm viteza de centrifugare.

Cele 15 programe din grila de spalare ne permit sa curatam majoritatea tipurilor de tesaturi. Selectia unui ciclu de spalare se face cu ajutorul consolei centrale care are cateva instructiuni. Displayul LCD este unul de dimensiuni reduse si ne afiseaza decat timpul ramas pana la finalul programului. Modelul Daewoo este echipat cu sistem de protectia impotriva copiilor – adica blocarea accesului la butoane si pornire intarziata – poate fi programata sa porneasca cu intarziere de cateva ore.

Masina-de-spalat-rufe-Daewoo-DWD-MI1011-300x300

85 x 59.5 x 51 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza electrocasnicul Daewoo DWD-MI1011 si v-ati dat seama ca vorbesc de dimensiuni normale. Nu e o masina slim de spalat rufe, dar acestea pot fi gasite destul de usor daca preferati un astfel de model. Nivelul de zgomot este unul mediu si anume de 58 db in timpul functionarii. Nu este unul redus ca la modelele premimum, dar mi se pare destul de bun pentru un astfel de aparat. Deci, daca vrei un aparat destul de ieftin care sa isi faca bine treabati-l recomand pe cel despre care tocmai am vorbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *