Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB1425E

Cei de la Daewoo au scos pe piata masini de spalat rufe destul de bune din punct de vedere al tehnologiilor de spalare, electrocasnice care arata bine la exterior si ofera rezultate bune alaturi de un consum optim de energie electrica si detergent. Daewoo DWD-HB1425E este un astfel de model si se remarca prin capacitate de incarcare de 9 kg, 1400 rpm viteza de centrifugare si clasa de eficienta energetica A+++. Ca si tehnologii de spalare ar trebui aminte Eco Shower – rezultate destul de bune si la spalarea cu apa rece alaturi de o cantitate redusa de detergent si pompa cu recirculare ce ofera o perioada mai lunga de functionare pentru aparat.

Programele de spalare ofera numeroase optiuni pentru multe tipuri de tesaturi, iar pentru o cantitate mica de haine putem folosi si programul rapid ce are o durata de 15 minute. In continuare putem spala tesaturi din bumbac, lana, haine mixte sau sport, lenjerii si articole mai voluminoase cum ar fi pilotele sau paturile.

Exteriorul ne prezinta un aparat obisnuit din punct de vedere al dimensiunilor, si anume 85 x 59.5 x 54 cm. Finisajul este unul modern si face din acest aparat unul usor de integrat in orice baie. Consola pentru selectia ciclului de spalare ocupa o pozitie centrala si ne afiseaza destul de usor programul de spalare ales prin intermediul aprinderii unuii led. Displayul LCD e unul de dimensiuni medii, dar reuseste sa ofere informatii despre temperatura setata, viteza de centrifugare si timpul ramas de spalare. Butoanele zonale servesc pentru diferite functii aplicate ciclului de spalare curent cum ar fi : pornirea intarziata, spalare rapida, selectarea programului Super Express sau oprirea pentru o perioada a spalarii.

Daewoo DWD-HB1425E e un aparat destul de modern ce beneficiaza de tehnologii moderne si de un pret bun pentru dotarile incorporate. Are o capacitate destul de mare de incarcare si se preteaza cu succes si familiilor mai numeroase. Vezi si modelul  Daewoo FI-2011.

Un alt punct forte este asigurat si de prezenta tehnologiei  Air Bubble pentru ca ofera o dizolvare rapida a detergentului pe baza bulelor de aer. in acest fel spalarea incepe inca de la temperaturile joase, iar rezultatele bune nu vor intarzia sa apara.

Masina-de-spalat-rufe-Daewoo-DWD-HB1425E-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *