Cutii portbagaj auto

Mi s-a intamplat de multe ori sa plec in vacanta si sa constat ca nu am spatiu suficient pentru celelalte bagaje dupa ce am depozitat doua trolere Lamonza si o geanta de voiaj in portbagajul masinii. Atunci cand alegi o cutie pentru portbagaj trebuie sa faci alegerea optima intre modelele disponibile online si sa o alegi pe aceea care are un raport bun intre inaltime si capacitatea de depozitare. Forma aerodinamica este un alt factor pe care trebuie sa il iei in seama atunci cand cauti o cutie de portbagaj auto ieftina.

Cutie de portbagaj MODULA Travel – are un volum de 370 litri si dimensiunile de 139 x 71 x 48 cm. Se deschide pe o parte, are forma aerodinamica si suporta maxim 75 kg. Designul modern, prinderea simpla si in conditii de siguranta, precum si pretul mai mic de 700 lei sunt alte puncte ce merita amintite la acest prim model.

Cutie-portbagaj-MODULA-Travel-Gloss-Grey-370l

Cutie de portbagaj G3 Hydra – are in momentul de fata o reducere de 12% (poti verifica pretul actualizat aici) si reprezinta o cutie de portbagaj cu un volum de 480 litri ce suporta maxim 50 kg. Prinderea se realizeaza pe orice bara transversala ce are o latime maxima de 60 cm. Daca vorbim de rezistenta trebuie sa amintim ca materialul folosit la constructie este tratat impotriva razelor ultraviolete, iar daca vorbim de siguranta vorbim de un sistem antifurt cu butuc si cheie de inchidere.

Cutie-portbagaj-G3-Hydra-Light-Grey-480l

Cutie portbagaj G3 Hydra, Light Grey, 480l

Cutie pentru portbagaj auto Menabo Marathon – are dimensiunile de 165x79x37 cm si un volum de incarcare util de 400 litri. Rezista la o incarcatura maxima de 50 kg si este alcatuita din materiale rezistente la conditii nefavorabile si utilizare intensa. Se monteaza rapid, fara a fi nevoie de alte chei speciale, se asigura transport gratuit si o garantie de 24 luni.

Cutie-portbagaj-auto-Menabo-Marathon

Cutie portbagaj auto Menabo Marathon 400

Cutie pentru portbagaj THULE Dynamic – se dovedeste a fi varianta optima daca pasiunile tale sunt sporturile de iarna. Spun asta pentru ca modelul THULE Dynamic permite depozitarea de maxim 8 schiuri avand o lungime maxima de 200 cm sau de 5-6 snowboard-uri. Asa cum se poate vedea si din poza atasata, se remarca forma aerodinamica comparativ cu modelele precedente. Un plus de utilitate este dat si de sistemul ce permite deschiderea de pe ambele parti. Dimensiunile cutiei de portbagaj Dinamic sunt 235 x 94 x 35 cm, rezultand astfel un volum de circa 430 litri. Detalii complete !

Cutie-portbagaj-THULE-Dynamic-900

Cutie portbagaj THULE Dynamic 900

2 comments on “Cutii portbagaj auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *