Curcumin & Bioperine – planta-condiment cu efect antiinflamator si antioxidant

Beneficiile obtinute pe cale naturala au fost intotdeauna cele mai bune si cam pe asta se bazeaza si efectul curcuminului, planta ce isi are originile in Asia si care seamana oarecum cu ghimbirul. Are o inaltime medie (80-90 cm) si coroana formata din flori de culoare alb-galbena. Rizomii se fierb si macina si in acest mod rezulta pudra de culoare portocalie ce are gust amarui si aromatic, un condiment de baza ce se gaseste in amestecul de curry. Radacinile au continut bogat de polifenoli anti-oxidanti si acestea joaca rolul cel mai important din tratamentul urmat cu acest medicament. Este cunoscut drept cel mai puternic antioxidant si cel mai puternic antiinflamator.

IANA LIFE Extract 95 Curcumin & Bioperine este produsul comercializat pe piata romaneasca si are in componenta extract de piper negru ce ajuta la o mai buna absorbtie in organism. Flaconul contine 60 capsule si acestea se administreaza in timpul mesei, fara a depasi 3 capsule pe zi. Pentru rezultate bune se recomanda o cura de cel putin 3 luni. Suplimentul nu este recomandat femeilor insarcinate, mamelor ce alapteaza si nici persoanelor ce sufera de hipertiroida. Pentru pacientii ce urmeaz un tratament pe baza de alte medicamente se recomanda consultarea unui medic de specialitate.

comanda

 

Beneficiile curcuminului:

Tratarea afectiunilor articulatiilor, inclusiv guta, osteoartrita si artrita reumatoida, tratarea afectiunilor hepatice si biliare, tratamentul cancerului, boli cardio-vasculare si biliare, alergii, astm, bronsite, boli inflamatorii si tratamentul psoriazisului.

 

Extract95-Curcumin‎-tablete-pret-ieftin-98x150

Citeste comentariile celor ce au utilizat acest supliment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *