Cuptor incorporabil Beko BIE22300XD

Beko BIE22300XD este un cuptor electric multifunctional ce ofera pana la 6 functii pentru prepararea diferitelor tipuri de mancare. Cu totii stim cat de delicioasa este mancarea pregatita la cuptor, ca sa nu mai vorbim ca este mult mai sanatoasa fata de una pregatita clasic. Gatitul cu ventilatie este punctul forte de care dispune modelul nostru si permite performante mari la rumenirea fripturilor sau la coacerea din interior.

Volumul este unul bun, de 71 litri si permite introducerea simultana a doua sau trei tavi fara ca mirosurile sa se amestece intre ele. Controlul cuptorului se realizeaza mecanic cu ajutorul butonelor amplasate frontal. Unul permite setarea temperaturii, iar celalalt functia speciala de gatit. Timpul de gatire se poate seta suplimentar de pe panoul frontal ce afiseaza cateva informatii.

Pretul este unul bun pentru ca in aceasta perioada exista o reducere de 150 lei fata de pretul initial (vezi pret actualizat). Asadar, putem inlocui vechiul model cu unul performant ce asigura o gatire egla pe toata suprafata tipului de mancare sau putem cumpara primul nostru cuptor multifunctional la un pret bun. Garantia de 24 luni si transportul gratuit completeaza pachetul acesta. O alternativa la acest produs poate fi asigurata de modelul Beko BIM25300XM pentru ca asigura o coacere multidimensionala.

La interior functia de gatire este asigurata de un ventilator ce asigura un flux de aer fierbinte constat. Grill-ul cu convectie de aer sau suprafata mica, incalzirea inferioara si convectia de aer fierbine sunt cateva din functiile existente la acest model Beko.

Cuptor-incorporabil-Beko-BIE22300XD-Electric-300x300

La exterior cuptorul electric arata bine, are un design placut si usor de integrat in orice bucatarie moderna sau clasica. Usa este alcatuita din sticla rezistenta si asigura o buna vizibilitatea la interior alaturi de sistemul de iluminare. Dimensiunile sunt clasice pentru majoritatea cuptoarelor electrice incorporabile si aici vorbim de 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) (cm). Finisajul de inox il intalnim la manerul usii, in suprafata unde sunt pozitionate butoanele si in partea inferioara.
Accesoriile incluse in acest pachet sunt: o tava pentru copt normala, una adanca, un gratar si cinci rafturi laterale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *