Cuptor incorporabil electric Gorenje BO636E20X

Va spuneam ca atunci cand am decis mobilarea bucatariei am lasat pe ultima suta de metri achizitia unui cuptor incorporabil. Si asta pentru ca vruiam sa se incadreze perfect in liniile bucatariei si sa fie din aceeasi gama cu plita de gatit. Asa am ajuns sa caut online si sa dau peste un model incorporabil electric ce se afla la reducere. Gorenje BO636E20X are o capacitate de 67 litri si vine cu pana la 8 functii ce iti ofera o mare diversitate la felurile de mancare ce urmeaza sa le gatesti. informatiile importante sunt afisate cu ajutorul unui afisaj LCD, iar cele mai uzuale functii de gatit le poti selecta prin intermediul ecranului de tip touch screen. Cuptorul este dotat cu grill, ventilator pentru a asigura o coacere uniforma a preparatelor si usa dotata cu doua straturi de geam pentru o pretoectie sporita.

Cu noul model de la Gorenje poti sa incalzesti rapid alimentele, sa gatesti pe functia grill alaturi de incalzirea inferioara, intensiva sau superioara. Functia speciala pentru decongelare te ajuta la alimentele ce urmeaza a fi decongelate in cel mai scurt timp, iar daca vrei sa mentii un preparat la cald o poti face printr-o simpla apasare de buton. Iluminarea interioara si functia de autocuratare sunt alte dotari ce te ajuta la verificarea stadiului in care se afla preparatele sau usureaza curatarea dupa folosire.

Usa este alcatuita din otel inoxidabil si nu se incalzeste in timpul functionarii protejand astfel palul din jurul cuptorului incorporabil. BO636E20X are o putere de 2200 w si consuma 0.92 kW pe ora, date care il incadreaza in clasa energetica A.  59.5 x 59.7 x 54.7 cm sunt dimensiunile de care trebuie sa tii cont pentru montarea acestui electrocasnic de bucatarie in spatiul destinat.

Cuptor-incorporabil-Gorenje-BO636E20X

Cuptor incorporabil Gorenje BO636E20X

One thought on “Cuptor incorporabil electric Gorenje BO636E20X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *