Cuptor incorporabil Bosch HBA43T350

Am umblat pe multe forumuri si am avut de ascultat multe opinii atunci cand mi-am cumparat cuptorul incorporabil. M-am oprit la modelul Bosch HBA43T350 si asta pentru ca are un volum de 62 litri, 7 functii disponibile pentru preparare si curatare automata in timpul gatirii. Eu fac aceasta operatiunie si dupa ce am terminat de gatit lasand aparatul sa mearga in gol la o temperatura de circa 250 grade. Peretii sunt dotati cu un strat ce atrag particulele de grasime si le descompun in materie ce poate fi indepartat simplu cu un burete.

Cuptorul arata bine la exterior pentru ca are finisaj de inox, material rezistent ce se curata usor. Panoul de control este unul bine pus la punct. Are in centru un display LCD pe care sunt afisate cateva informatii despre gatire. De aici putem selecta unele setari ce se vor aplica ciclului de gatire. Pentru temperatura si selectia functiei de gatire avem disponibile doua butoane rotative usor de folosit. usa este alcatuita din sticla neagra si are doua straturi de geam, asa ca va ramane rece in timpul gatirii ca motiv de siguranta.

Cele sapte functii disponibile sunt mai mult decat necesat indiferent de ce alegem sa gatim. Avem o mare varietate de a folosi cele doua rezistente de incalzire, atat independente cat si cu ajutorul ventilatorului din dotare. Incalzirea rapida, mentinerea la cald, decongelarea si iluminarea interioara sunt functii ce completeaza grila disponibila la Bosch HBA43T350.

Cuptor-incorporabil-Bosch-HBA43T350-300x300

Accesoriile sunt foarte importante atunci cand cumparam un cuptor electric incorporabil. Modelul nostru dispune de : grata combinat, trei suporturi telescopice, o tava de coacere si una de copt din aluminiu. Puterea aparatului este de 3580 w si este incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *