Cuptor electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX

Mi-am cumparat un cuptor electric de la brandul Whirlpool, dar am observat ca toate ofera cam acelasi lucru. Ai buton pentru selectia temperaturii si programului si un display LCD cu cateva informatii despre procesul de gatire. Alegerea va apartine si cred ca se va face in functie de preferintele voastre asupra unui brand in care aveti incredere, dar si in functie de numarul de functii de gatire incluse in grila de programe.
Electrolux EOA3454AOX e o alegere buna daca nu vrei sa cheltuiesti prea mult pe un cuptor electric multifunctional. Vine la un pret bun, are o reducere de 15 % fata de pretul initial si ne ofera cam tot ce avem nevoie intr-o bucatarie moderna: gatire cu grill de diferite suprafete, incalzire inferioara si superioara, program pentru pizza, functie traditionala, mentinere cald, etc.

Cuptor-electric-multifunctional-Electrolux-EOA3454AOX-300x300

Se alimenteaza electric si este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Din aceasta cauza vom avea un consum redus de energie electrica si scapam in acest mod si de alimentarea clasica a cuptoarelor la reteaua de gaz. La capitolul accesorii avem incluse urmatoarele: tava coacere email, un gratar si o tava de coacere normala. Butoanele sunt de tipul push-up, asa ca dupa folosire le putem pune in pozitia initiala pentru a pastra un design placut. Electrolux EOA3454AOX vi-l recomand pentru un buget mediu. Vine de la un brand cu experienta in domeniul electrocasnicelor si dispune de ventilator, timer, grill, 10 functii de gatire si finisaj de tipul inoxului antiamprenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *