Hotpoint FKQ637J(W)HA

Hotpoint FKQ637J(W)HA uimeste prin designul placut si modern si poate reprezenta o buna idee de achizitie daca esti in cautarea unui cuptor incorporabil electric de culoare alba. Nu prea am vazut cuptoare finisate pe aceasta culoare, dar acesta arata chiar bine si se poate incorpora intr-o bucatarie ce are la baza aceasta culoare sau pentru a creea un contrast placut.

Controlul este unul mecanic, adica se realizeaza din butoanele pozitionare pe panoul de comanda. Putem selecta temperatura si functia de coacere ce se incadreaza cel mai bine in cerintele noastre. Daca prepari mai des pizza sau aluaturi pufoase pentru prajituri trebuie sa stii ca acest electrocasnic incorporabil iti ofera programe cu setari prestabilite pentru aceste tipuri de prajituri si garanteaza rezultate bune la final. Aluaturile vor avea crusta la exterior, dar vor fi coapte bine pe interior datorita sistemului modern de coacere si ventilare. Perioada de coacere (timerul) se regleaza cu ajutorul unor butoane pas cu pas si te atentioneaza acustic la terminarea timpului stabilit.

Accesoriile ce vin la pachet cu acest produs sunt reprezentate de 2 tavi, una adanca si una normala si de ghidaje speciale din inox ce ajuta la scoaterea tavilor de mai sus. La exterior cuptorul arata bine si te oboisnuiesti repede cu butoanele si setarile sale. Are un maner finisat pe inox amplasat in partea superioara si folosit la deschiderea usii.

res_0af65c21d9a79398f7c62cfca67f0a44_350x350c_qnmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *