Congelator Star-Light CF-157AP

Star-Light CF-157AP e un congelator bun sa il duci la tara daca ai multa carne de congelat pe parcursul anului. Pretul este unul redus cu 20% fata de cel initial si e o perioada buna de cumparare daca ati urmarit de ceva timp reviewul pentru acest aparat de pastrat alimente congelate. Datorita dimensiunilor nu prea generoase (142 x 55 x 55 cm) il putem folosi si in aparatament montat intr-o camera speciala sau debara. Volumul total atine valoarea de 157 litri si este inteligent compartimentata cu ajutorul a 5 sertare ce au deschidere completa.
Clasa de eficienta energetica este A+ si va asigura un consum redus de energie in timpul functionarii.
Star-Light CF-157AP dispune de usi reversibile, maner vertical si finisaj pe culoarea alb. Nivelul de zgomot este unul acceptabil, de 42 db, iar greutatea produsului ajunge pana la 42 kg.

Eu vi-l recomand daca sunteti in cautarea unui aparat nu prea scump si care sa aiba o capacitate de congelare de 10kg/24 ore. Singurul minus ar fi dat de sistemul de dezghetare manual care va consuma ceva timp atunci cand decidem sa il curatam. Per total e o achizitie buna daca ne uitam la preturile produselor asemanatoare.

Congelator-Star-Light-CF-157AP-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *