Congelator Star-Light CF-163AP

Star-Light CF-163AP este un congelator cu o singura usa ce poate asigura un volum total de congelare de circa 163 litri. Spatiul interior este compartimentat cu ajutorul celor sase rafturi ce au deschidere completa. Materialul component este transparent si se poate observa cu usurinta ceea ce contine fiecare.
Clasa de eficienta energetica este A+, deci una foarte buna pentru ca valoarea consumului pe o perioada de 24 ore nu va depasi 0.57 kWh.

Se poate folosi in cadrul unui restaurant sau chiar si acasa daca avem in plan sa congelam multe produse. Capacitatea de congelare in decurs de 24 ore atinge valoarea de 8 kg, iar dezghetarea se va face manual.
Congelator-Star-Light-CF-163AP-300x300

Aparatul nu ocupa foarte mult spatiu pentru ca are o inaltime de doar 143 cm, celelalte dimensiuni fiind asemanatoare cu cele de la combinele frigorifice obisnuite. Posibilitatea de a modifica deschiderea usilor ne ajuta foarte mult pentru a face o economie de spatiu. Acestea se schimba foarte usor datorita ansamblelor ce vin la pachet cu aparatul. Intregul proces de racire este sustinut de un compresor economic ce lucreaza in clasa climatica ST. Reglajul temperaturii se face cu ajutorul unui termostat reglabil amplsat in partea superioara

Congelatorul romanesc Star-Light CF-163AP este si unul foarte silentios pentru ca nivelul de zgomot nu va depasi valoarea de 42 db. Argumentele contra ar putea fi asigurate de faptul ca nu are sistem de racire pe baza de curenti si nici sistem dezghetare automata. Asta nu prea ne intereseaza prea mult pentru ca frigiderul isi va face bine treaba. Pretul redus si posibilitatea de prelungire a garantie contribuie si ele la plusurile acestui aparat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *