Congelator Indesit UIAA 12

Indesit UIAA 12 e un congelator ceva mai elegant si are o inaltime de 175 cm. Eu l-am comandat online de la emag dupa ce l-am vizionat si in alte cateva magazine. Aici mi s-a parut pretul cel mai mic pentru ca are o reducere fata de pretul de plecare.

Volumul total este unul destul de mare, de 235 litri si nu va recomand sa il comandati daca nu aveti multe chestii de congelat. Puteti sa optati pentru un aparat cu cu volum mai mic sau o combina frigorifica ce are si functie de racire, nu numai de congelare.

La interior gasim 7 compartimente dispuse pe inaltimea aparatului. Poate congela pana la 14 kg carne intr-o zi si are o autonomie fara energie electrica de 20 ore. Designul lui Indesit UIAA 12 este unul placut, cu margini rotunjite, asa cum sunt majoritatea modelelor de la acest brand. Usile se deschid pe partea dreapta, dar le puteti schimba pozitia daca spatiul nu va permite. Eu vi-l recomand pentru ca este un aparat economic si are un spatiu mare pentru depozitare. Vine de la un brand bun si care are experienta in domeniul electrocasnicelor.

res_d8f3e7a49c1c4f3b7377b889240c4475_full

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *