Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+, No Frost, 260 l

Arctic ANK305NFS+ se remarca prin prezenta unui sistem antibacterian performant si functii speciale cum ar fi: ECO Frost Free, Eco Breeze, Multi Frost Zone, Eco Fresh. Acestea au sarcini bine stabilite si nu permit mirosurilor sa se amestece, mentin umiditatea optima si distribuie uniform temperatura setata.

Estetic aparatul este finisat pe baza culorii argintiu, nu dispune de display LCD exterior sau de taste pentru modificarea temperaturii. Aceasta operatie se face pe baza unui termostat reglabil. Manerele sunt pozitionate vertical si asigura o deschidere lina a usilor. Are dimensiunile de (IxLxA cm):181.4 x 54 x 60.

Arctic-ANK305NFS--e1432219959530

Modelul nostru se remarca printr-un volum mare al frigiderului, asa ca reprezinta alegerea perfecta daca esti in cautarea unui model ce permite racirea multor alimente amplasate in partea superioara. Tehnologia moderna NO FROST este prezenta si aici si asigura racirea pe baza circulatiei curentilor de aer, fara a mai fi nevoie de gheata. Produsul are un pret bun(vezi pret aici), mai ales ca in perioada asta exista o reducere de 15% fata de pretul de lista. Ca si alternativa poti incerca si modelul Arctic ANK366BS+.

Functia de racire si congelare este sustinuta de un compresor economic ce permite o autonomie fara curent de 16 ore. Frigiderul are un volum de 190 litri, este compartimentat pe baza a trei rafturi alcatuite din sticla. Cele trei rafturi de pe usa permit si ele racirea bauturilor din sticle.Tot aici intalnim si suportul special pentru oua. Congelatorul ramane cu capacitatea de 70 litri si congeleaza pana la 4 kg in decurs de 24 ore. Si acesta este compartimentat in trei rafturi ce se pot trage pentru acces.

 

One thought on “Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+, No Frost, 260 l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *