Combina frigorifica Studio Casa COM270A+

Studio Casa COM270A+ este o combina frigorifica potrivita pentru bucatariile moderne si nu este prea exagerata la capitolul dimensiuni. Ofera spatiu suficient atat pentru congelare cat si pentru pastrarea la rece a alimentelor ce vor fi consumate in cateva zile.Are un volum total de 225 litri si vine echipata cu cunoscutul sistem de racire fara gheata: no frost.

Studio Casa COM270A+ are o constructie clasica: frigiderul ocupa partea superioara, iar congelatorul se gaseste in partea de sus. Beneficieaza de un finisaj pe alb, dimensiuni de 54.5 X 54.5 X 180.6 cm si usi reversibile. Frigiderul are in componenta trei rafturi din sticla, trei suporturi pe usa si un compartiment special pentru fructe si legume. Volumul disponibil aici atinge valoarea de 188 litri. Congelatorul are in componenta trei compartimente cu capace transparente ce beneficiaza de o deschidere completa pentru un acces usor la incarcare sau descarcare.

Combina frigorifica Studio Casa COM270A+ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, are un nivel de zgomot de 42 db si termostat reglabil pentru temperaturile din cele doua compartimente. Este un brand bun si l-am mai intalnit si la alte electrocasnice cum ar fi cuptoarele electrice sau plitele.Arata bine la exterior, iar sistemul de iluminare asigura o vizibilitate buna la interior.Studio-Casa-COM270A-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *