Combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP

Cauti o combina frigorifica cu pretul sub 1000 lei ? Da, exista si va recomand sa cititi caracteristicile si informatiile din acest review. Este vorba de Star-Light CRFV-235AP, aparat cu 235 litri volum total si clasa eficienta energetica A+. Partea buna este ca frigiderul este incapator, beneficiaza de trei rafturi, sistem dezghetare automat, trei suporturi pe usa si compartimente speciale pentru fructe/legume si branzeturi.
Congelatorul are o capacitate de congelare de 3kg/24 orei si are un volum de 63 litri. Aici avem 3 compartimente si un sistem dezghetare manual.
La exterior aparatul este unul simplu cu un finisaj modern pe culoarea alb. Se incadreaza in orice bucatarie, si daca spatiul nu permite se poate schimba pozitia deschiderii usilor pentru ca are unele reversibile. Manerele sunt unele verticale si ies putin in exterior, asa cum puteti observa si din pozele atasate. La interior mai gasim sistemul de iluminare pe bza de led, termostatul reglabil, dar si tava pentru oua ori pentru a pastra gheata.
Star-Light CRFV-235AP e un aparat bun daca cauti ceva ieftin si rezistent in timp. Are o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere, transport gratuit si o oferta de pret in aceasta perioada.

Combina-frigorifica-Star-Light-CRFV-235AP-300x300

Combina-frigorifica-Star-Light-CRFV-235AP2-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *