Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA

Combinele frigorifice de la Samsung se caracterizeaza printr-un design placut si compartimentarea inteligenta a spatiului din interior. Inca de la prima vedere vei ramane impresionat de liniile si constructia acestui electrocasnic. Aspectul principal pe care vreau sa il ating este existenta invertorului digital economic care vine cu o garantie de 10 ani.

Frigiderul

Are o capacitate neta de 192 l si este impartit in 3 rafturi de sticla. Pe usa mai sunt amplasate alte trei rafturi din material plastic pentru racirea sticlelor. In partea superioara a usii este amplasat suportul pentru oua. Compartimentul pentru legume si fructe gliseaza in exterior in proportie de 90 % usurand astfel accesul. Ledul creeaza o lumina potrivita pentru a vedea chiar si produsele ce se afla mai in spate. Tehnologia No Frost incorporata in acest produs, ajutata de agentul de racire R600a, va asigura o temperatura constanta bazata pe aer rece recirculat. Se renunta in acest mod la clasica gheata si la timpul mare necesar dezghetarii frigiderului la o anumita perioada de timp.

Congelatorul

Este alcatuit din trei compartimente avand o capacitate de congelare de 12kg la 24 de ore. Volumul net de 98 de litri este mai mult decat necesar pentru o familie medie. Compartimentele eu deschiderea completa oferind astfel comoditate si acces imediat la alimentele de care ai nevoie.

Culoarea exterioara este argintie si pare perfecta pentru bucatariile moderne bazate pe aceasta culoare. Online puteti alege culoarea preferata si selecta functiile suplimentare dorite precum si volumul total de care aveti nevoie.
Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA va pastra temperatura interioara timp de aproximativ 20 de ore in cazul in care apare o pana de curent. Afisajul cu led ofera posibilitatea reglarii temperaturii congelatorului sau frigiderului, activarea functiei de congelare rapida sau modul de vacanta. Dimensiunile care trebuie sa le aveti in vedere la achizitia acestui model se incadreaza in limitele 178 x 59.5 x 66.8. Pretul de pornire pentru aceasta combina ajunge la 1600 lei (54 lei/luna). Poti verifica pretul si la magazinul Flanco. Pana in momentul de fata sunt multumit de acest frigider si sper sa raman asa si pe viitor. Trebuie amintit faptul ca pana isi va creea temperatura optima de functionare va degaja ceva caldura pe peretii exteriori, fapt ce nu ar trebuie sa te ingrijoreze. Este si normal : se face tranferul de temperatura. Modelul este foarte silentios in modul de functionare, nivelul de zgomot nedepasind 39 db.

Tu ce parere ai despre acest model de combina frigorifica de la Samsung ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *