Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+

Am ales sa va prezint combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+ pentru ca se afla la reducere in aceasta perioada si are un volum mare de depozitare pentru alimente atat pentru congelator cat si pentru frigider. Tehnologia NO FROST nu mai este o noutate pentru nimeni si este prezenta si la modelul de fata. Mai mult, se remarca si existenata unui compartiment ce are valoarea constanta de 0°C grade necesar pentru a decongela unele produse in cele mai bune conditii. Verifica pretul actualizat aici si vezi daca se incadreaza in bugetul tau alaturi de reducerea oferita de magazinul online.

Daca cauti cea mai buna optiune pentru inlocuirea frigiderului vechi trebuie sa stii ca modelul Arctic de fata este foarte economic pentru ca este incadrat in clasa energetica A+, este silentios datorita compresorului modern din dotare si are o capacitate de congelare de 5 kg in decurs de 24 ore.

Estetic acest electrocasnic arata bine, are finisaj de culoare argintie si doua manere pozitionate pe partea stanga de aici rezultand ca usile se deschid sustinute de partea dreapta. Sistemul pentru usi reversibile va asigura montarea acestora si in pozitia cealalta daca spatiul nu va permite prima varianta. Dimensiuni sunt oarecum clasice pentru aceste modele si anume: (IxLxA):201 x 59.5 x 60 cm.

Combina-frigorifica-Arctic-AK1M406NFS-3-300x300

Combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+

La interior gasim un suport pentru sticle, unul special pentru a depozita oua si o tava pentru gheata. Frigiderul ce are o capacitate de 257 litri este impartit in patru rafturi alcatuite din sticla rezistenta. Usa contine si ea patru suporturi pentru a pastra bauturile la temperatura dorita, iar compartimentul special pentru pastrarea legumelor si fructelor este si el prezent aici asigurand o temperatura optima pentru acest tip de produse. Daca modelul de fata nu se incadreaza in cerintele tale poti citi si specificatiile unui alt produs si anume Arctic ANK366BS+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *