Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702

Combina frigorifica incorporabila o alegem atunci cand dorim incadrarea in cadrul mobilei de bucatarie. Beko CBI7702 este un astfel de model si vine echipat cu un volum destul de mare, sistem de racire no frost, usi reversibile si sistem antibacterian. Modelele incorporabile se diferentiaza de cele obisnuite prin usile special construite pentru a permite deschiderea odata cu frontul special atasat.

Combina frigorifica Beko ne pune la dispozitie un volum total de 244 litri si este incadrata in clasa de eficienta A+ avand un consum anual de aproximativ 271 kWh. Frigiderul beneficiaza de o pozitie obisnuita si se remarca prin volumul de 189 litri. Este compartimentat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata, in partea inferioara intalnind si compartimente speciale pentru fructe si legume.

Beko CBI7702 are congelatorul amplasat in partea de jos si ne ofera un volum de 55 litri. Aici intalnim acelasi sistem de racire de tip no frost si trei compartimente cu deschidere completa pentru acces usor la incarcare si descarcare. Pentru acest compartiment se poate activa functia de congelare rapida atunci cand introducem pentru prima oara alimente. Partea frigiderului beneficiaza de o racire rapida atunci cand situatia o impune si de garnituri tratate impotriva aparitiei bacteriilor.Combina-frigorifica-incorporabila-Beko-CBI7702-300x300

Designul exterior este unul care nu prea ne intereseaza in momentul de fata pentru ca oricum partea frontala va fi acoperita. Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 este finisata pe culoarea alb si beneficiaza de usi reversibile. pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere latimea de 54 cm, adancimea de 53,5 cm si inaltimea de 177.6 cm. Este un dispozitiv de racire performant ce poate fi comandat online la un pret accesibil alaturi de garantia de 24 luni. Are o autonomie de 20 de ore in lipsa energiei electrice si este foarte silentioasa in timpul functionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *