Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX cu sistem de racire NeoFrost

NeoFrost este un sistem de racire revolutionar si este derivat de la clasicul NoFrost.L-am gasit in componenta combinei frigorifice Beko RCNA400E20ZX si promite sa ofere conditii bune de conservare pentru alimente alaturi de un consum redus de energie electrica. De luat in seama sunt si sistemele antibacteriene si sistemul pentru eliminarea mirosurilor neplacute.

Volumul total de 354 litri face din acest aparat frigorific unul destul de spatios si recomandat pentru familiile mai numeroase. Frigiderul dispune de trei rafturi din sticla, patru suporturi pe usa si compartimente speciale pentru fructe/legume si branzeturi cu instructiuni pentru depozitare pe geamul compartimentului. 257 litri pentru aceasta zona mi se pare un volum mai mult decat necesar. Iluminarea interioara are la baza leduri pentru consum redus de energie si o vizibilitate buna. Congelatorul electrocasnicului Beko RCNA400E20ZX dispune de 97 litri, 3 compartimente cu instructiuni mici pentru depozitarea alimentelor specifice si o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore. Se poate activa si functia de congelare rapida utila atunci cand introducem pentru prima data carne sau alte preparate in acest compartiment.
Combina-frigorifica-Beko-RCNA400E20ZX-300x300

Designul exterior este unul care uimeste si este bine pus la punct. Imi place finisajul inox anti-amprenta pentru ca este usor de curatat si intretinut si nu capteaza urmele de grasime. Ca si dimensiuni e vorba de 201 x 59.5 x 65 cm, iar daca e sa vorbim de nivelul de zgomot trebuie sa stiti ca e o combina frigorifica destul de silentioasa pentru ca nu va depasi 43 db la functionare. Beko RCNA400E20ZX  dispune de usi reversibile si aceasta dotare o gasesc utila pentru ca nu intodeauna deschiderea clasica ne avantajeaza in bucatarie. Aceasta operatie se executa destul de usor si de un ajutor sunt si instructiunile din manualul aparatului. Incadrarea in clasa de eficienta A+ ii asigura un consum redus de energie electrica, iar in cazul lipsei acesteia poate pastra temperatura interioara pana la 20 ore.

Pentru lucrul cu functiile aparatului sau setarea temperaturii pentru cele doua compartimente avem integrat un display lcd cu functie touch in usa frigiderului.De aici se poate activa functia congelare rapida, racire rapida sau cea de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *