Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP

Pe langa cunoscutul sistem de racire no frost, in componenta combinei frigorifice Beko RCNA340E20XP intra si un sistem ce permite circularea aerului rece separat in fiecare compartiment. Aparatul arata bine la exterior: are un finisaj modern pe baza de inox antiamprenta, dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 65 cm, usi reversibile, maner orizontal integrat si  panou de comanda cu display lcd.

Beko RCNA340E20XP are in componenta un sistem antibacterian si filtru impotriva mirosurilor neplacute. Se poate activa destul de usor si functia de congelare rapida, racire rapida sau functionare pe timp de vacanta. Sistemul sonor pentru avertizare intra in functiune atunci cand usa este lasata deschisa mai mult de cateva zeci de secunde.

Beko-RCNA340E20XP-300x300

Frigiderul din cadrul aparatului are un volum de 205 litri, 3 rafturi din sticla, tot atatea suporturi pe usa si compartiment special cu reglaj pentru umiditate. iluminarea interioara este prezenta aici si are la baza leduri pentru consum redus de energie si pentru o buna vizibilitate.

Beko RCNA340E20XP are un congelator cu trei compartimente, sistem de racire no frost si un volum disponibil aici de 97 litri. Poate congela circa 5 kg/24 ore, autonomia fara curent avand valoarea de 21 ore. pretul este unul ceva mai ridicat comparativ cu modelele simple si asta pentru ca avem un aparat spatios cu tehnologii si filtrare suplimentara pentru mirosuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *