Combina frigorifica Arctic AK1M346NF+

Arctic AK1M346NF+ e o combina frigorifica de la un brand romanesc si vine echipata cu un volum total de 302 litri. Incadrarea in clasa de eficienta enrgetica A+++ se va reflecta asupra consumului redus de energie electrica, iar sistemul de racire tip No Frost elimina in totalitate clasica gheata folosita in trecut pentru mentinerea temperaturii scazute la interior.

Frigiderul are un amplasament clasic, adica in partea superioara. Are un volum de 205 litri, trei rafturi din sticla si un compartiment special pentru pastrarea fructelor si legumelor. Ventilatorul din dotare alaturi de sistemul pentru recircularea aerului reusesc sa pastreze o temperatura constata la interior si toate produsele amplasate aici beneficiaza de aceeasi racire indiferent de coltul unde se afla. Alte dotari prezente aici: sistem iluminare, sistem avertizare usa lasata deschisa si garnituri tratate impotriva aparitiei si dezvoltarii bacteriilor.

Combina-frigorifica-Arctic-AK1M346NF-300x300

Congelatorul ocupa partea inferioara si are un volum de 97 litri. Poate congela pana la 5 kg carne in 24 ore si are un sistem dezghetare automat. Rafturile sunt unele ce ofera o deschidere completa pentru un acces usor la interior. Poti folosi functia de congelare rapida pentru a aduce la o temperatura scazuta intr-un timp relativ scurt o cantitate medie de carne.

La exterior Arctic AK1M346NF+ arata destul de bine si vine finisata pe alb. Ca si dimensiuni vorbim de 175.4 x 59.5 x 65 cm, usi reversibile si manerele verticale integrate. Combina frigorifica pastreaza pana la 20 ore temperatura interna si are un nivel de zgomot in timpul functionarii de 43 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *