Coltar extensibil Rileft, 245 x 140 x 97 cm, bej

Coltarele reprezinta variante la clasicele canapele extensibile. Rileft este un coltar extensibil ce ofera spatiu mare de dormit si un sezut confortabil datorita arcurilor cu burete. Pentru a depozita diverse materiale (lenjerii, perne) putem folosi cele doua lazi pentru depozitare. Extensia se realizeza destul de usor prin culisarea in fata a lazi de depozitare centrale.

Rileft se remarca la exterior prin tapitarea cu stofa, cele trei perne de culoare roz, cotiere cu linii drepte si dimensiuni de 245 x 140 x 97 cm. Avantajul oferit de astfel de piese de mobilier este asigurat de montajul atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga putand fi amplasat in majoritatea camerelor de zi. Salteaua este destul de confortabila si are in componenta arcuri inalte de 14 cm si bureti rezistenti si moi. Pentru o rezistenta indelungata sezutul beneficiaza de cusaturi, stofa folosita fiind una de calitate.

Va recomand coltarul extensibil Rileft bej daca vreti o canapea care sa arate bine, iar cand situatia o impune sa ofere si functie de pat. Reducerea de 40%, transportul gratuit si perioada de garantie de 24 luni sunt aspecte importante ce trebuie avute in vedere la aceasta achizitie.

Coltar-extensibil-Rileft-300x300

One thought on “Coltar extensibil Rileft, 245 x 140 x 97 cm, bej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *