Combina frigorifica ColorGlass NoFrost Bosch KGN36SB31

Combina frigorifica ColorGlass NoFrost Bosch KGN36SB31 este putin diferita de ce am vazut pana acum pe piata. Vorbim in primul rand de finisajul din sticla neagra securizata si manere din aliaj de crom, dar si dotarile si specificatiile sunt unele de top pentru ca este incadrata intr-o clasa premium de electrocasnice.

Frigiderul are in componenta 3 rafturi din sticla securizata, diverse suporturi pe usa si compartiment special cu umiditate si temperatura constanta util pentru pastrarea branzeturilor ori legumelor. Sistemul de racire intalnit la Bosch KGN36SB31 este unul avansat si lucreaza alaturi de cel pentru filtrarea mirosurilor (AirFreshFilter) si de cel pentru circularea curentilor in orice colt din compartiment (Multi Airflow). Functia eco e utila pentru economie de energie si se poate seta cand numarul produselor din interior este unul redus.

Combina-frigorifica-ColorGlass-NoFrost-Bosch-KGN36SB31-300x300

Congelatorul beneficiaza de trei compartimente ce au imprimate temperaturile de pastrare pentru majoritatea produselor. Volumul util aici este de circa 66 litri, iar capacitatea de congelare este de 8 kg in decurs de 24 ore. Se poate activa si functia de congelare rapida atunci cand avem nevoie de congelarea rapida a alimentelor. Accesul la functiile aparatului se face prin intermediul panoului de control cu taste touch, iar confirmarea lor se realizeaza prin intermediul displayului lcd.

ColorGlass NoFrost Bosch KGN36SB31 dispune de un design elegant si il gasesc util in bucatariile spatioase sau in cele de tipul open-space. 185 x 60 x 64 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza acest aparat premium, iar finisajul de sticla ii ofera un aer modern. Manerele sunt incorporate si pastreaza liniile aparatului. Este un aparat cu performante notabile, consum energetic redus si cu un nivel de zgomot de 43 db in timpul functionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *