ClassicFlame Tequesta – semineu electric cu focar 18″ si sunet ambiental

Nu a sosit inca anotimpul rece, dar cred ca este cel oportun pentru achizitia unui semineu electric. ClassicFlame Tequesta este un model la reducere in aceasta perioada si multi dintre noi renovam unele camere in aceste luni si cred ca e bine sa le punem la punct inca de pe acum. Modelul despre care vorbim in cele ce urmeaza are baza si partea superioara din mulaj cu aspect de lemn, partea din mijloc avand un mulaj interesant de piatra naturala.

ClassicFlame Tequesta este recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 100 mp are 1900 w putere maxima si dispune de termostat de camera reglabil. Majoritatea setarilor pot fi reglate din panoul de control, acolo unde vom gasi si un display lcd ce afiseaza functia selectata, temperatura de lucru si temporizarea(daca a fost activata). Tehnologia 3d ofera un efect vizual placut, dar in acelasi timp consuma si putina energie electrica. Sunetul completeaza imaginile afisate si creeaza un efect placut asemanator cu focul natural.

ClassicFlame Tequesta se monteaza destul de usor in spatiu stabilit, trebuie sa dispuneti de un spatiu de circa 101.6 x 101.6 x 29.2 cm. Are protectie la supraincalzire, termostat de siguranta si nu sunt necesare multe operatiuni pentru montajul pe perete. ClassicFlame-Tequesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *