Centrala termica murala conventionala Ariston Egis Plus 24

Ariston Egis Plus 24 incalzeste o suprafata de maxim 150 mp si reprezinta unul dintre cele mai vandute modele de centrale termice conventionale ce se remarca prin simplitatea in utilizare, randamentul de 93,8% si cele doua schimbatoare de caldura ce au sarcini in incalzirea incaperilor si a apei calde menajere. Aparatul se alimenteza la reteaua de gaze naturale si are un tiraj fortat. Puterea termica utila maxima are valoarea de 24.2Kw, de unde si denumirea completa a aparatului de care vorbim. Panoul de comanda este unul digital si este simplu de utilizat. Pe ecranul LCD sunt afisate informatii despre temperatura setata, temperatura curenta pentru incalzire si pentru apa.

Pompa ce asigura debitul de apa este una simpla, cu o singura treapta, are un raport de modula de 1:3 si asigura un debit maxim de 11 litri/minut. In componenta acestui aparat de incalzire mai intra vasul de expansiune ce are volumul de 8 litri, ventilatorul pentru evacuarea gazelor si accesorii complete pentru montarea pe perete. Eficienta combustiei pentru acest model este de 94,5%, cea la putere nominala de 93,8%, centrala fiind incadrata in clasa de eficienta de 3 stele.

Ariston-Egis-Plus-24-300x300

Vezi alte imagini cu produsul si specificatii complete

La exterior aparatul arata bine, este frumos finisat pe culoarea alb si are centrul de comanda amplasat central. Aici intalnim butoanele pentru reglaj si un barometru pentru afisarea presiunii. Dimensiunile sale sunt de : 400 x 315 x 770 mm (W x D x H) si greutatea de 30 kg. Se alimenteaza la reteaua de 220 v de unde consuma o putere de 130 w. Nivelul de zgomot in timpul functionarii atinge valoarea de 38 db. Pretul este unul bun pentru o centrala ce are puterea de 24 kw si este dotata cu doua schimbatoare de caldura. Ariston Egis Plus 24 se dovedeste a fi o alegere buna daca cauti o centrala ieftina si vrei sa inlocuiesti vechiul model cu unul performant ce va rezista cativa ani buni de acum incolo.

One thought on “Centrala termica murala conventionala Ariston Egis Plus 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *