Cele mai noi fotolii in trend in aceast an

Fotoliu Kring Sylvie – Fotoliu pentru o singura persoana foarte relaxant alcatuit dintr-un material fin tip catifea. Este dotat cu recliner si trei trepte de confort. Culoare produsului este gri sau crem si are dimensiunile 81.5 x 100 x 101 cm.

Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri, 2 dintre ele avand inclus sistemul de relaxare reclinere. Are dimesiunile 193 x 100 x 101 cm si se poate comanda online atat pe culoare gri cat si crem. Este produsa de Kring si poate fi folosita cu succes atat la birou cat si in sufrageria incapatoare.

Canapea in stil american Kring Diane – este un alt produs care se poarta foarte mult in acest an. Este o canapea fixa pe culoare bej si beneficiaza de o reducere de 20%.

Fotoliu Pufrelax – Relaxo – culoare venghe – fotoliu din imitatie de piele special pentru camerele cu o suprafata mai redusa. Foarte relaxante datorita perlelor de polistiren

Fotoliu Kring Royal – un fotoliu scump comparativ cu primul model de care am vorbit. Dispune de recliner si 3 trepte de confort. Este alcatuit din piele naturala rezistena de culoare maro roscat si are dimensiunile 107 x 98 x 100 cm.Se curata cu solutii profesionale pentru piele si imitatie din piele. reducere 20 % fata de pretul initial. Produsul poate fi cumparat online si in rate singur sau alaturi de alte produse. Se ofera transport gratuit.

Coltar cu sezlong pe partea dreapta/stanga Kring Ella – reprezinta visul oricarui privind amenajarea sufrageriei. Culoare produsului este gri.

res_76a16d52e29070ab7575c197ad11a-150x150

Fotoliu Kring Royal

Vezi toate produsele

One thought on “Cele mai noi fotolii in trend in aceast an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *