Cel mai bun ventilator cu picior

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca sunt in cautarea unui aparat care sa asigure o ventilatie buna a aerului. Pentru ca nu este necesara montarea unui aparat de aer conditionat ieftin intr-una din camerele pozitionate mai bine, am decis sa urmaresc cele mai bune oferte in cautarea unui ventilator cu picior ce se poate amplasa simplu si usor. Tesy FS40SCW01 se dovedeste a fi o buna alegere daca esti in cautarea unui ventilator cu un pret sub 100 lei. Are o putere de 50 w, este foarte silentios in timpul functionarii si dispune de trei trepte de viteza ce pot fi folosite in functie de necesitati. Are o greutate de 2,7 kg asa ca imiva fi usor sa il mut in camera unde am nevoie si o inaltime de 1,11 m. Diametrul elicei este de 30 cm, iar grilajul si piciorul sunt alcatuite din metal usor si rezistent. Functia de oscilatie prezenta la FS40SCW01 va permite ventialtie pe aproape toata suprafata aerului nemaifiind nevoie sa ii misti pozitia deja stabilita. Unghiul de ventilatie reglabil permite stabilirea directiei jetului de aer pe inaltime.

Ventilator-cu-picior-Tesy-FS40SCW01-50W

Ventilator cu picior Tesy FS40SCW01, 50W

Tot de acelasi brand am mai intalnit si modelul Tesy FS40SRBT03, articol ce are o greutate de 5 kg si in plus fata de modelul precedent un sistem tip timmer care va opri motorul ventilatorului dupa intervalul de timp stabilit. baza rotunda ii ofera stabilitate pe orice tip de suprafata, iar inaltimea reglabila te va ajuta in functie de necesitati. Motorul are o putere de 50 w si emite in timpul functionarii unzgomot maxim de 62 db.

Ventilator-cu-picior-Tesy-FS40SRBT03

Ventilator cu picior Tesy FS40SRBT03

Un ultim model despre care as vrea sa va spun cateva cuvinte vine cu dotat cu o telecomanda, timmer de pana la 420 minute si cu sistem de oscilatie automata. Tesy FS40SCGTP06 are finisajul din inox si vine cu o elice moderna dotata cu 5 pale.Acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste ventilatoarele ieftine ce se pot cumpara online si pe care eu le-am gasit disponibile in oferta celor de la emag. Produsele sunt noi, beneficiaza de garantie, drept de retur si transport gratuit. Pentru a afla informatii complete despre aceste produse sau despre alte existente in oferta poti da click pe “Detalii produs” si vei fi redirectionat catre pagina produsului. O vara racoroasa va doresc !

Ventilator-cu-picior-Tesy-FS40SCGTP06-55-W

Ventilator cu picior Tesy FS40SCGTP06, 55 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *