Carucioare pentru curatanie tip Nemo

Carucioarele de curatenie pentru firme reprezinta solutii complete pentru efectuarea si intretinerea curateniei in spatiu de lucru. Avantajul oferit de aceste carucioare este dat de faptul ca au in dotare galeti, mopuri si storcatoare bune, dar si recipiente pentru transportul substantelor si articolelor pentru curatenia ce urmeaza a fi facuta economisind astfel timp si bani.

Carucior curatenie NEMO1 – este un accesoriu complet pentru curatenia din firma ta si contine o galeata cu capacitatea de 25 litri alaturi de un storcator profesional. cadrul metalic eare un design modern si ajuta la transportul caruciorului alaturi de cele patru roti cu insertie de cauciuc moale.

nemo1-150x150

Carucior curatenie NEMO1, 1 galeata

Carucior curatenie NEMO2 – dupa cum si numele ii spune, acest carucior are in dotare doau galeti pentru curatarea podelelor. Se regaseste si aici storcatorul profesional. Produsul apartine celor de la Hygienic. Comanda acum !

nemo-2

Carucior curatenie NEMO2, 2 galeti

Carucior curatenie NEMO+ – reprezinta varianta completa pentru un carucior de curatenie ieftin, modern si in acelasi timp bun. Contine un sac cu o capacitate de 120 litri alcatuit din material rezistent pentru strangerea diferitelor articole care trebuiesc aruncate. In partea superioara veti intalni 6 recipiente cu rolul in transportul substantelor si accesoriilor folosite la curatenie. Intalnim si aici cele doua galeti de cate 25 litri fiecare precum si storcatorul profesional. In functie de preferinte si de marimea firmei tale poti alege unul dintre cele trei modele disponibile la magazinele online din Romania. Produsele sunt noi si beneficiaza de transport gratuit.

nemo--150x150

Carucior curatenie NEMO+, complet

Alte articole de curatenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *