Cani si sisteme filtrante pentru apa

Canile si sisteme filtrante pentru apa reprezinta solutii ieftine ce permit filtrarea apei de la robinet si depozitarea acesteia intr-un recipient curat si pregatit oricand pentru consum. Acestea se pot cumpara online de la magazinul Emag, pentru ca aici au cele mai bune preturi si au unele oferte in functie de model. Brita, Laica sau Dafi sunt cele mai cunoscute branduri cand vine vorba de o cana sau un sistem de filtrare performant. Toate modelele au in dotare unul sau mai multe filtre cu rol in mentinerea metalelor grele, a clorului sau a altor substante daunatoare pentru consum.

Cana de filtrare apa Brita Marella XL BR100317/Brita Aluna Frosted BR1008942 – are un design ergonomic si se poate pastra cu usurinta pe usa frigiderului. Are o capacitate de 3,5 litri si dispune de un sistem modern de filtrare bazat pe rasina si carbune activ cu rol in curatarea tuturor impuritatilor, metalelor grele si pesticidelor.

cana-filtranta-Brita-Aluna-Frosted-BR1008942-300x300

Recipient pentru filtrare apa Brita Optimax BR100239 – are o capacitate totala de 8,5 litri si este dotat cu un sistem ce avertizeaza asupra inlocuirii cartusului filtrant. Tehnologia de filtrare este asemanatoare cu cea de la primul model, dar acest recipient este dedicat celor ce au un consum mai mare de apa zilnic.

Purificator de apa Whirlpool Pure First PUF 100/1 – este dotat cu un debimetru si realizeaza filtrarea apei pe parcursul a trei etape: prefiltru sedimente, filtru cu carbune activ si micro-filtrarea. Purificatorul este modern, de culoare alba si are dimensiunile de 175 x 295 x 165 mm. Se instaleaza foarte usor pe un perete al bucatariei, dar arata bine si pe blatul de bucatarie pentru ca nu ocupa sa de mult spatiu. Mi se pare cea mai buna achizitie si datorita faptului ca are o capacitate de curatare de 1000 litri/filtru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *