Masina de spalat frontala CANDY GS4 1272 D3

Masinile de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare le alegem atunci cand avem o familie mai numeroasa sau o cantitate constanta de spalat in cursul saptamanii. CANDY GS4 1272 D3  se incadreaza in aceste cerinte, se incarca frontal cu pana la 7 kg rufe uscate si beneficiaza de un consum redus datorita clasei A+++.

Grila de programe ofera posibilitatea de a spala cam tot ce e prin casa. Aici avem incluse pana la 16 programe, iar un avantaj este oferit si de cel scurt pentru ca are durata de 14 minute si este recomandat pentru o cantitate redusa de haine.

Masina-de-spalat-frontala-CANDY-GS4-1272-D3-300x300  CANDY GS4 1272 D3  arata bine la exterior si se remarca printr-un finisaj pe alb, dimensiunile de 85 x 60 x 40 cm si  deschidere hublou la 150 grade pentru un acces usor la interior. La functionare nivelul de zgomot ajunge pana la 60 db, iar la stoarcere urca pana la 78 db, dar asta depinde si de treapta folosita. Panoul de comanda e usor de folosit si se remarca prin prezenta displayul LCD si consola pentru selectia programului.

Este o masina de spalat frontala nu prea scumpa cu o capacitate buna de incarcare. Se ofera o garantie de 24 luni si transport gratuit. Vezi pret actualizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *