Candy GC4 1272D3/2 – masina de spalat rufe la reducere

Daca vrei sa iti inlocuiesti vechea masina de spalat rufe cu un aparat care sa ofere rezultate bune si sa nu coste prea mult iti recomand sa te indrepti catre Candy GC4 1272D3/2. Este un aparat cu incarcare frontala, afisaj lcd, capacitate de incarcare de 7 kg si 1200 rpm la centrifugare. Nu toti avem un buget mare pentru inlocuirea acestui electrocasnic si trebuie sa recunoastem ca majoritatea masinilor de spalat ofera rezultate asemanatoare pe plan de spalare. Diferentierea se face in functie de brand, design si unele teghnologii interne integrate.

Masina-de-spalat-rufe-Candy-GC4-1272D32-300x300

Masina de spalat rufe Candy este incadrata in clasa A+++, asa ca avem de fata un aparat cu un consum redus comparativ cu vechile modele. Dimensiunile sunt standard in cazul acestor aparate de spalat si nu va trebui sa modifici prea mult spatiul destinat. E vorba de 85 x 60 x 40 cm si o greutate de 70 kg. Culoarea de finisaj este alb si consider ca se poate monta atat in bucatarie, dar si in baile de suprafata medie. Nivelul de zgomot la spalare ajunge pana la 58 db, iar la centrifugare urca pana la 79 db (depinde si de treapta de stoarcere selectata).

Candy GC4 1272D3/2 beneficiaza de 16 programe de spalare ce se pot selecta prin intermediul unui buton rotativ. Se poate spala o gama variata de tesaturi la temperaturi si viteze de stoarcere ce pot fi modificate de utilizator. Displayul lcd este de dimensiuni reduse dar reuseste sa afiseze esentialul: timpul ramas de spalare si viteza de centrifugare aleasa. Se poate activa si pornirea intarziata, functie utila atunci cand dorim ca haine sa fie gata la o anumita ora.

 

Se ofera transport gratuit, garantie 24 luni si o reducere de 15%. Vezi mai multe detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *