Candy GC4 107-2D2 – masina de spalat ieftina cu 7kg capacitate incarcare

Candy GC4 107-2D2 e o masina de spalat ce se remarca printr-un hublou destul de generos ce ii asigura o deschidere de pana la 180 grade. O putem incarca in mod frontal cu pana la 7 kg rufe uscate, asadar un aparat potrivit daca ai de spalat de 2-3 ori pe saptamana. Cred ca era necesara o viteza mai mare de centrifugare la o asa cantitate, dar si cele 1000 rpm sunt destule pentru a scoate hainele aproape uscate.

Panoul de control din dotarea lui Candy GC4 107-2D2 e unul simplu si beneficiaza de un display central si o consola pentru selectie amplasata in partea dreapta. De aici se poate alege unul dintre cele 16 programe disponibile, adica suficiente pentru a spala majoritatea tipurilor de tesaturi. Util este si programul rapid pe care vi-l recomand daca nu o incarcati la maxim si aveti nevoie urgenta de cateva haine. Eu folosesc acest program pentru haine sport pe timp de vara.

Masina-de-spalat-Candy-GC4-107-2D2-300x300

Nivelul de zgomot din timpul functionarii ajunge pana la 58 db si e unul asemanator cu al unei combine frigorifice. Dimensiunile de 85 x 60 x 40 cm fac din acest aparat unul usor de montat in baie sau de incorporat in mobila de bucatarie. La centrifugare nivelul de zgomot e putin mai ridicat si depinde in mare masura si de treapta aleasa.

Modelul Candy nu are un pret asa ridicat si ti-l recomand daca cauti o masina de spalat simplu de utilizat si care sa vina cu o capacitate buna de incarcare. E incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si are un tambur din otel inoxidabil. Daca viteza de stoarcere e un capitol ce nu te multumeste te poti indrepta catre GS 1493D3/1-S – are un pret apropiat de al modelului de care am vorbit si vine dotat cu un uscator performant.

One thought on “Candy GC4 107-2D2 – masina de spalat ieftina cu 7kg capacitate incarcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *