Cuptor incorporabil Candy FPE649/6X

Candy FPE649/6X e un cuptor incorporabil electric cu capacitatea de 65 litri, clasa energetica A+ si control mecanic. E unul bun daca doresti sa il inlocuiesti pe cel vechi si ai la dispozitie un buget mediu. Controlul este unul mecanic si se realizeaza prin intermediul butoanelor rotative de pe panoul comanda. Unul este pentru selectarea functie, iar celalalt ajuta la setarea temperaturii interioare. In zona centrala mai gasim un display LCD si cateva butoane pentru setarea optiunilor suplimentare si afisarea informatiilor despre gatire.

Cele opt functii disponibile mi se par destule indiferent ce decizi sa gatesti. Are si unele setari speciale pentru pizza ori paine si asta e un lucru bun pentru ca aici trebuie sa selectezi decat durata de coacere. Celelalte functii de coacere: gatire cu ventilator, grill, rotisor, decongelare, incalzire inferioara si convectie aer fierbinte.

Cuptor-incorporabil-Candy-FPE6496X-300x300

Usa aparatului este una din sticla cu insertii din inox. Finisajul exterior al cuptorului este unul antiamprenta si in acest mod ai scapat si de inesteticele urme lasate de degete. Inoxul mai este intalnit si in cadrul panoului de comanda, dar si la manerul pentru deschidere si inchidere.

Singurul minus notabil aici ar fi dotarea decat cu o tava de coacere si cu un gratar combinat. M-as fi asteptat la mai mult aici, dar astea se gasesc si la unele magazine de profil si nu au preturi asa ridicate.

Candy FPE649/6X e ceva mai ieftin fata de modelul precedent. Diferenta e data de numarul de functii, volum si cateva functii speciale care lipsesc aici. Per total incorporabilul arata bine si are dotari medii si te asigur ca este o achizitie buna daca doresti un aparat ieftin, cu pretul sub 1200 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *