Candy FPE 609/6 X – cuptor electric ieftin cu capacitate 65 litri

Candy FPE 609/6 X este o alegere buna daca cauti un cuptor electric incorporabil care sa nu coste mai mult de 1000 lei. E vorba de un aparat usor de utilizat, cu un design atragator si cu functii destul de bun pe plan de gatire. Beneficiaza de 8 functii de gatire usor de selectat prin butonul special, timer pentru gatire perioada limitata si un afisaj lcd pentru a fi la curent cu progresul procesului de coacere.

Butoanele sunt fixe, adica nu sunt de tipul push-up cum intalnim la alte modele mai recente. Designul este unul bine pus la punct si se poate integra cu usurinta in orice mobila de bucatarie. Usa beneficiaza de sticla neagra securizata, iar in partea superioada intalnim cele doua butoane alaturi de displayul lcd amplasat central. Dimensiunile de 58 x 59.5 x 54.5 cm sunt unele standard in cazul acestor electrocasnice de gatire si nu trebuie sa modifici prea mult mobila de bucatarie daca vrei sa inlocuiesti vechiul model.

Cuptor-incorporabil-Candy-FPE-6096-X-300x300

Candy FPE 609/6 X dispune de iluminare interioara, grill cu convectie de aer si treapta speciala pentru pizza. Aceasta functie este una utila pentru ca nu toti reusim o pizza buna avand in vedere temperatura de lucru si durata de coacere. Cuptorul electric isi ajusteaza in acest caz temperatura si perioada de coacere pentru rezultate bune. Capacitatea de 65 litri ofera posibilitatea de a gati mai multe feluri de mancare simultan fara ca aromele sa se amestece. per total pare o achizitie buna avand in vedere pretul de achizitie si functiile oferite. Arata bine la exterior, are multe functii de gatire si este incadrat intr-o clasa de consum eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *