Candy CDI 9P50/E-S – aparat incorporabil cu capacitate mare incarcare

Cu un pret acceptabil si o capacitate de incarcare de 9 seturi, masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 9P50/E-S face fata cu succes cerintelor multor gospodine pe plan de spalare al articolelor de bucatarie. Stim cu totii cat de plictisitoare este aceasta activitate, iar uneori este si costisitoare daca luam in calcul cantitatea de apa, detergent si timpul necesar pana ce apa devine calda la robinet.

Capacitatea de incarcare este destul de buna si lucrul asta e util cand avem multe articole de spalat (dupa petreceri, zile onomastice, etc.). Cele 7 programe incluse ne ofera o gama larga de alegeri in functie de gradul de murdarie, natura vaselor (delicate sau nu) sau daca vrem sa spalam economic sau nu. Pentru ca este un model complet incorporabil va face ca liniile bucatariei sa fie bine pastrare si sa para sub usa acesteia un sertar normal.

Masina-de-spalat-vase-incorporabila-Candy-CDI-9P50E-S-300x300

Masina de spalat vase Candy dispune de protectie la inundatii – opreste alimentarea cu apa in cazul surgerilor, indicator de sare si semnalizare la terminarea programului. La interior gasim destul de mult spatiu, iar unele cosuri sunt detasabile pentru a face loc si articolelor mai voluminoase.

Consumul anual de apa nu va depasi valoarea de 2800 l in conditii normale de utilizare. Incadrarea in clasa A+ ii asigura un consum redus si de energie electrica si va reamintesc ca este mult mai economica aceasta varianta decat spalarea manuala a vaselor.

Candy CDI 9P50/E-S are o greutate de 32 kg si dimensiunile de 82 x 59.8 x 55 cm. Latimea aparatului este de 44,5 cm, asa ca va recomand sa acordati o importanta deosebita la dimensiuni pentru o incorporare corespunzatoare. Panoul de comanda contine cateva butoane pentru selectia programelor si un minidisplay LCD ce afiseaza informatii sumare. V-o recomand daca cautati un electrocasnic bun ce se poate incadra intr-un buget de 1300 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *