Candy CDI 2010/E-S – masina spalat vase incorporabila cu latime 60 cm

Daca cauti un aparat care pe langa spalare sa ofere si functia de igienizare a vaselor iti recomand sa te indrepti catre Candy CDI 2010/E-S – masina de spalat vase complet incorporabila ce are inclus programul de spalare Hygienic – ciclu de spalare  se executa la temperatura de 75 grade cu rolul de a elimina microbii si bacteriile.

Masina-de-spalat-vase-incorporabila-Candy-CDI-2010ES-300x300

Se poate incarca cu pana la 12 seturi de vase si aceasta optiune e utila mai ales pentru familiile numeroase. Pentru ca este un model incorporabil se poate atasa cu usurinta in spatiul destinat, efectul vizual fiind unul placut. Trebuie sa ai in vedere dimensiunile de 82 x 59.8 x 55 cm

Masina de spalat vase Candy CDI dispune de 6 programe ce se diferentia prin temperatura apei folosite. Este incadrata in clasa A+, asadar nu trebuie sa ne facem griji pe plan de consum de energie electrica. Filtru cu optiune de autocuratare ne scapa de demontarea si curatarea perioadica a acestei piese.

Candy CDI 2010/E-S  consuma anual circa 3000 litri apa si consider ca oricum este mai economic comparativ cu spalatul manual. Programarea intarziata este o functie prezenta la acest model si o poti folosi ori de cate ori doresti ca vasele sa fie gata la o ora anume. Nivelul de zgomot de 53 db este unul redus pentru astfel de electrocasnice si nu isi va face simtita prezenta in timpul functionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *