Candy CDCP 6/E-S – masina de spalat vase argintie cu consum redus de curent

Candy CDCP 6/E-S se poate amplasa cu usurinta in bucatariile cu suprafete mai reduse si asta gratie dimensiunilor de 43.8 x 55 x 50 cm. Are o greutate de 23 kg, finisaj placut pe baza de argintiu si un nivel de zgomot la functionare de 50 db.

Capacitatea de incarcare nu este una foarte mare, dar consider ca este suficient avand in vedere pretul la care vine acest produs. Cele 6 programe incluse se diferentiaza prin temperatura de lucru, durata ciclui si se incadreaza intr-o gama larga de cerinte indiferent de tipul de vase si accesorii ce urmeaza a fi spalate.

Masina-de-spalat-vase-Candy-CDCP-6E-S-300x300

Masina de spalat vase Candy este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, dispune de control electronic si un afisaj cu led ce afiseaza cateva informatii in legatura cu ciclul de spalare curent. Tot de aici putem alege pornirea intarziata si suntem avertizati la terminarea programului respectiv de spalare.

Candy CDCP 6/E-S are un consum anual de 1960 litri si consuma intr-un ciclu normal cam 6 litri de apa. grila de programe cuprinde urmatoarele setari prestabilite: intesiv, bio-eco, program rapid, delicate la 45 grade, universal. E o alegere buna daca cauti o masina de spalat vase pentru un buget mediu si care sa ofere rezultate bun in privinta spalarii accesoriilor din bucatarie.

One thought on “Candy CDCP 6/E-S – masina de spalat vase argintie cu consum redus de curent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *