Candy CCBS 6182XH – combina frigorifica cu volum total de 300 litri

Candy CCBS 6182XH este o combina frigorifica ce pare din clasa premium: are un finisaj pe baza de inox si volum destul de mare pentru depozitare: 300 litri. Se remarca prin dimensiunile de 185 x 60 x 60 cm, maner vertical cu insertie de metal si functionare silentioasa in limita unui nivel de zgomot de 43 db.

Frigiderul din cadrul aparatului frigorific Candy CCBS 6182XH are 219 litri volum si aici se remarca cele trei rafturi din sticla, patru suporturi pe usa, sistem de iluminare pe baza de leduri, patru suporturi pe usa si compartiment pentru fructe/legume/branzeturi. De asemenea, suportul pentru sticle inclus ofera o utilitate ridicata in cazul in care avem de racit bautura din cateva recipiente.

Candy-CCBS-6182XH-300x300

Congelatorul beneficiaza de o pozitie clasica si se remarca prin volumul total de 81 litri. Atat in cazul lui cat si in cazul compartimentului de racire de mai sus se afla in componenta un sistem de racire economic si care functioneaza fara gheata. Capacitatea de congelare de aici este de 4 kg/ 24 ore, alimentele putand fi depozitate in cele trei compartimente cu deschidere larga.

Candy CCBS 6182XH e un produs romanesc care are un bun raport calitate pret. Am mai intalnit acest brand la televizoare, masini de spalat rufe sau chiar la storcatoare de fructe. Alaturi de reducerea de 15% si autonomia fara curent de 21 ore pot afirma ca este o buna achizitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *