Candy GS 1493D3/1-S – masina de spalat ieftina dotata cu uscator

Masinile de spalat cu uscator sunt din ce in ce mai folosite de persoanele ce nu beneficiaza de spatiu sufiecient pentru uscarea rufelor. Am tot vorbit in cateva articole despre unele uscatoare ieftine ce va pot ajuta in aceasta privinta. Fie ca este vorba de unele verticale sau extensibile, acestea ajuta la uscarea rufelor si nu ocupa prea mult spatiu.
Candy GS 1493D3/1-S e o masina dotata cu uscator si reprezinta o varianta buna daca apartamentul tau nu este dotat cu un balcon. Ea se poate incarca cu pana la 9 kg rufe uscate pentru spalare si cu pana la 7 kg pentru uscare. Diferenta o puteti usca fie cu un uscator special pentru cada sau mai puteti repeta un ciclu in cadrul masinii de spalat. Chiar daca inglobeaza doua functii, aparatul nostru se lauda cu o clasa de eficienta economica, adica A+++. Incarcarea este una frontala si are 1400 rpm viteza de stoarcere. Se poate selecta si sub aceasta valoare cu ajutorul selectorului special.

Grila de programe este una bogata si aici vorbim de 16 programe special creeate pentru amjoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, lana, delicate, haine ce necesita o spalare manuala. Trebuie precizata aici si existenta programului rapid de spalare ce dureaza 15 minute, cel de 30 minute, programul cu prespalare si cel Hygienic ce lucreaza la temperatura de 60 grade.

Daca vorbim de siguranta, trebuie sa stiti ca Candy GS 1493D3/1-S beneficiaza de protectie la inundatii, sistem detectare spuma si urmatoarele functii: setare temperatura, selector centrifugare, programare intarziata si spalare optionala cu apa rece.

Exteriorul ne prezinta un aparat nu prea complicat. Are dimensiunile de 85 x 60 x 52 cm, deschiderea larga a hubloului si un nivel de zgomot la spalare de 60 db. Panoul de comanda are displayul LCD amplasat central, iar in partea dreapta gasim selectorul pentru programe.
res_28c54159437ec8b960b4e73b9081e732_350x350c_gmqt

One thought on “Candy GS 1493D3/1-S – masina de spalat ieftina dotata cu uscator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *