Canapea Kring Royal cu doua reclinere

Articolele de mobilier si living de la Kring sunt unele destul de bine executate, rezistente si vin in aceasta perioada la preturi reduse. Este cazul si canapelei Kring Royal, model ce beneficiaza de o reducere de 30%. Se observa si din poza atasata ca vorbesc de un articol premium ce are lateralele din piele ecologica si restul fiind asigurat de piele naturala. Despre modelele cu reclinere am mai vorbit in cateva articole pe blog si va mai amintesc ca au posibilitatea de a se extinde oferind o relaxare in largul casei sau la birou. Modelul prezentat aici ofera 3 locuri, dar daca spatiul va permite puteti amplasa doua astfel de canapele pentru mai mult spatiu. O alta varianta ar fi si atasarea unui fotoliu Kring Sylvie.
Cele doua cadre (sezut si spatar) sunt alcatuite din lemn masiv si contin cele doua sisteme de inclinare. Cadrul bratului este alcatuit din PAL, MDF si placaj de calitate. Compozitia interna a sezutului este asigurata de spuma poliuretanica, vata si carton, iar partea verticala contine bumbac si poliester. Este disponibila pe negru si maro si in acest fel putem asorta in functie de ce alte articole avem prin sufragerie. Inaltimea de 104 cm, latimea de 223 cm si adancimea de 100 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza aceasta canapea kring royal de calitate.

Canapea-Kring-Royal-negru-300x300

2 comments on “Canapea Kring Royal cu doua reclinere

  1. Bună ziua
    Mary interesează aceasta canapea cu 3 locuri dar de culoare neagra și vroiam sa știu preturile și oferte pe care le aveți.
    Va mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *